Alle fantastische prijzen al ontdekt? Zeker weten!

Prijzen voor publiek

Doe je mee aan De Grote Verkeersquiz en haal je minimum 7/10? Dan maak jij kans op een prijs uit de fantastische prijzenpot. Wie weet fiets jij wel weg op een gloednieuwe e-bike, maak je kans op een fietspakket of één van de talrijke cadeaubons.

Hoofdprijs e-bike

Kaap jij de hoofdprijs, een e-bike HIRON 400, weg? HIRON staat voor Belgische savoir-faire. Zorgeloos gemak onderweg, zodat elke rit genieten wordt.

 • 1x e-bike t.w.v. 2149 euro

Ben je een stadsfietser of rij je elke dag lange afstanden naar het werk op je speedpedelec? Maak kans op 1 van de 15 fietspakketten ter waarde van 500 euro bij Fiets! en stel in de winkel samen met een ervaren verkoper een pakket op maat samen.
Keuze uit: stadsfietspakket, racefietspakket en speedpedelecpakket.

Fiets! cadeaubonnen

Maak kans op 1 van de cadeaubonnen van Fiets! en vind online op de webshop of in 1 van de 14 fietsenwinkels in Vlaanderen hélémaal je ding. Of je nu elektrisch fietst of graag racet, voor ieder wat wils.

 • 1x cadeaubon van 1500 euro
 • 3x cadeaubon van 1000 euro
 • 12x cadeaubon van 500 euro

A.S. Adventure cadeaubonnen

Bij A.S. Adventure kan je terecht voor een ruim aanbod aan outdoor benodigdheden.

 • 70x cadeaubon van 50 euro

Decathlon cadeaubonnen

Win jij 1 van de 50 Decathlon cadeaubonnen ter waarde van 50 euro? Dan kan je in het ruime aanbod zeker iets vinden dat bij je past.

 • 50x cadeaubon van 50 euro

Standaard Boekhandel cadeaubonnen

Een leuk boek, gezelschapsspel voor de hele familie of liever een game? Allemaal mogelijkheden met een Standaard Boekhandel cadeaubon.

 • 50x cadeaubon van 50 euro

OXFAM Wereldwinkel cadeaubonnen

Bij Oxfam kan je terecht voor een grote keuze aan eerlijke producten.

 • 50x cadeaubon van 50 euro

Prijzen voor bedrijven

Ook als je als bedrijf of organisatie deelneemt, kan je aan de haal gaan met straffe prijzen. Uit alle bedrijven waar minstens 10 personen de volledige quiz uitspeelden en de gemiddelde score 7 op 10 of meer is, trekken we 13 winnaars.

Mobifest voor heel het bedrijf

Mobifest is een sensibiliserende actie waarbij je het belang van de gordel ervaart, het gevaar van de dode hoek leert kennen en je snelle reflexen in het verkeer test. Met Mobifest kan je je werknemers gemakkelijk en op een laagdrempelige manier sensibiliseren rond mobiliteit en verkeersveiligheid.

Met de tuimelwagen, de VR-brillen en de VR-mobiel, komt Mobifest naar jouw bedrijf. De twee hoofdwinnaars krijgen al onze materialen over de vloer (tuimelwagen, VR-brillen en VR-mobiel) Drie andere bedrijven mogen twee materialen kiezen, nog drie andere mogen één materiaal verwelkomen. Ontdek hier alles over Mobifest.

 • 2x Mobifest 3 voor het hele bedrijf t.w.v. 1250 euro
 • 3x Mobifest 2 voor het hele bedrijf t.w.v. 850 euro
 • 3x Mobifest 1 voor het hele bedrijf t.w.v. 450 euro

Workshop Safe2work

Met Safe2work kan je je werknemers gemakkelijk en op een laagdrempelige manier sensibiliseren rond acht thema’s. Vijf bedrijven maken kans op één van deze workshops rond thema’s gaande van speedpedelecs tot de juridische kant van woon-werkverkeer.

 • 5x workshop uit het aanbod SAFE2WORK van de VSV t.w.v. 450 euro

Prijzen voor verenigingen

Als vereniging maak je kans op 1 van de 10 workshops Veilig Verkeer.

Workshop Veilig Verkeer

Het verkeer in Vlaanderen wordt steeds drukker en complexer. Het is niet vanzelfsprekend om op de hoogte te zijn en te blijven van alle verkeersregels. Als vereniging kan je je leden, vrijwilligers of inwoners daarbij helpen door interessante activiteiten rond veilig verkeer aan te bieden.

10 verenigingen mogen een workshop kiezen uit ons aanbod. Elke vereniging mag kiezen rond welk van onze 5 thema’s ze graag zouden werken.

 • 10x workshop Veilig Verkeer t.w.v. 60 euro

De Grote Verkeersquiz wordt mede mogelijk gemaakt door:

Resterende tijd: 40