Je bedrijf al ingeschreven! Of niet?

Schrijf nu in >

Op 15 oktober 2021 lanceren we de nieuwe editie van de quiz.
Hieronder vind je het aanbod.

Daag je collega’s of leden uit!

De Grote Verkeersquiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) is voor heel wat mensen intussen een vaste waarde. Bedrijven en organisaties krijgen in 2021 opnieuw de kans om hun verkeerskennis te testen. En ook leden van verenigingen kunnen het vanaf dit jaar tegen elkaar opnemen.

Het concept is heel eenvoudig: De Grote Verkeersquiz is een online quiz waarmee je je verkeerskennis in minder dan 10 minuten op een leuke manier opfrist. In 2020 werd de quiz 412.421 keer volledig uitgespeeld.

Schrijf je bedrijf, organisatie of vereniging in en laat je collega’s/leden het tussen 15 oktober en 15 november tegen elkaar opnemen. Deelnemen is heel simpel.

Waarom meedoen?

 1. Het is gratis.
 2. Je krijgt een gepersonaliseerde url voor je bedrijf, organisatie of vereniging.
 3. Beschikbaar in Nederlands én Frans.
 4. Gratis promomateriaal.
 5. Verkeerskennis collega’s/leden op leuke manier opfrissen.
 6. Quiz duurt maar een 10-tal minuten.
 7. Leuke actie, goed voor de sfeer.
 8. Kans op straffe prijzen, zowel voor de werknemers/leden als voor je bedrijf, vereniging of organisatie.
 9. Handige opvolgingstool tijdens quiz.
 10. Na afloop resultaten in een overzichtelijk rapport.

Win mooie prijzen

Iedereen die deelneemt en de schiftingsvragen beantwoordt, maakt kans op een prijs. Misschien winnen jij of 1 van je collega’s/leden wel een elektrische fiets ter waarde van 2149 euro!

Daarnaast kan ook je bedrijf, vereniging of organisatie aan de haal gaan met een straffe prijs. Uit alle deelnemers waar minstens 10 personen de quiz volledig uitspeelden en waar de gemiddelde score 7 of meer op 10 is, trekken we 33 winnaars.

Bedrijven en organisaties maken kans op:

 • 2 x 1 dag alle materialen van Mobifest
  (waarde: 1200 euro)
 • 3 x 1 dag 2 materialen van Mobifest
  (waarde: 800 euro)
 • 3 x 1 dag 1 van de materialen van Mobifest
  (waarde: 400 euro)
 • 5 x 1 workshop uit het aanbod Safe2work
  (waarde: maximaal 750 euro)

Verenigingen maken kans op:

Promotiemateriaal

Na je inschrijving zorgen wij voor een persoonlijke url waarop je collega’s kunnen spelen, bv. www.degroteverkeersquiz.be/quiz/vsv

Zo’n 2 weken voor de start van de quiz bezorgen we je ook digitaal tekst- en beeldmateriaal voor interne communicatie en promotie (website, nieuwsbrief, mailing, …).

Op een leuke manier sensibiliseren

Uit onderzoek blijkt dat heel wat arbeidsongevallen verkeersongevallen zijn. De Grote Verkeersquiz is de ideale manier om daar als bedrijf iets aan te doen. Je collega’s frissen hun verkeerskennis eenvoudig en spelenderwijs op.

Arbeidsongevallen in het verkeer zijn gemiddeld ernstiger dan andere arbeidsongevallen en vormen voor heel wat werkgevers een belangrijke kostenpost. Conclusie: Beter voorkomen dan genezen. Wie meequizt, wint altijd!

Ontdek de resultaten

Feiten en cijfers zijn altijd boeiend en leerrijk. Je kan op elk moment zien hoeveel van je collega’s/leden al deelnamen.

Na afloop krijg je een rapport met jullie resultaten (geen persoonlijke scores), overzicht beste spelers, gemiddelde score, best en slechtst beantwoorde vragen, slaagpercentage, enz. die je kan delen.

Vragen?
Contacteer ons via groteverkeersquiz@vsv.be. We helpen je graag verder!

De Grote Verkeersquiz wordt mede mogelijk gemaakt door:

Resterende tijd: 40